banner2779
banner2752
banner2750

Polisi tebrik etti

AKP İl Yönetim Kurulu öncesi İl Başkan Vekili Mehmet Uzunoğlu, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Taksim Gezi Parkı’ndaki olayları değerlendiren İl Başkan Vekili Uzunoğlu, olayların CHP ve İşçi partililerin organizasyonu ile çıktığını kaydetti. Polislerin tavrını ve müdahalesini tebrik eden Uzunoğlu, CHP Milletvekili Haydar Akar’da sert tepki gösterdi. Akar’ın kendi partisinin lambasını yakması gerektiğini söyleyen Uzunoğlu, “AKP’nin lambasını söndürmek Haydar Akar’a kalmadı” dedi. 

ÇALIŞMALARI ANLATTI
Yaklaşan seçimlerde hem Büyükşehir’i hem de İzmit’i bir kez daha yönetmek için tüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Uzunoğlu, siyaset Akademisi’nin son derslerinin yapılmaya başlandığını kaydetti. Darıca Belediyesi’nin Şehirler ve Kültürler buluşmasının yedinci festivalinin yapıldığını belirten Uzunoğlu, bu çalışmanın birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir program olduğunu vurguladı. Mayıs ayı ihracat rakamlarının açıklandığını söyleyen Uzunoğlu, yılsonu itibariyle 160 milyon doları bulacağını kaydetti. 

MİLLETİN İKTİDARINI KABUL ETMİYORLAR
Taksim’deki olayların aslında bir ağaç meselesi olmadığını ifade eden Uzunoğlu, “Ülkede yıllardır çalışan CHP ve derin güçlerin meselesidir. Halkımız bu filmi yıllardır izliyor. Film aynı, artistler ayrı. Ne zaman değerler birlik ve beraberlik içinde yoğrulduğunda bu tür olaylar oluyor. Asıl kabul edilmeyen milletin iktidarıdır. İstanbul’da sayfiyene duygularla başlayan olaylar CHP ve İşçi partisinin tavrı nedeni ile bu noktaya geldi. Halk yıllarca bu anlayış ve zihniyet yıllarca tahammül etti. Gördüğümüz kadarı ile 10 yıllık AKP iktidarını bir türlü kabullenmediler. 

DEĞERLERİMİZİ YOK ETTİLER
Milleten aldıkları yetkilerin gereğini yaptıklarını söyleyen Uzunoğlu, “Her bir bireyin hukukuna riayet ediyoruz. Millette verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu anti yapı, demokrasi dışı güçler, CHP, İşçi partisi ve onların uzantıları bu ülkedeki halkın tüm değerlerini istismar ettiler, dini duygularımızı, gençleri, işçileri, Atatürkçülük, Cumhuriyetçilik duygularımızı istismar ettiler. Bugünde gençlerimizin duygularını istismar ediyorlar” dedi. 

SORUMLU CHP’DİR
Kocaeli’de yaşanan olayları sabır ve dikkatle halkın takip ettiğini söyleyen Uzunoğlu, “Sosyal medya ile halkın duygularının nasıl istismar ediliyor. Akla hayale gelmeyen söylemler ortaya atılıyor. Alınan kararların hem ülkede, hem Kocaeli’de yüzde 100 kabul edilmesini beklemiyoruz. Ama tüm eylem ve protestolar hukuk çerçevesinde olmalı. Aksi halde derin güçlerin ve dış düşmanların ekmeğine yağ süreriz. CHP ve uzantıları mal bulmuş magrubi gibi bu olayların üzerine atlıyor” dedi. 

AKAR LAMBAMIZI SÖNDÜREMEZ
Haydar Akar’ın milletvekillerini aradığında Hereke’de bir toplantıda olduklarını söyleyen Uzunoğlu, “İl Başkanını aradığı doğru değil. Şu anda AKP’nin önündeyiz, lambayı söndürsünler eylemi bitireceğiz diyormuş. AKP’nin lambasının söndürülüp yakılması Haydar Akar’a düşmemiş. O gitsin partisinin lambasını yaksın. Bu partinin lambasını millet yaktı” dedi. Baronun açıklamasına değinen Uzunoğlu, “Sanki eylemciler polis karşısında mağdur durumdaymış gibi gösteriyorlar. Baro bunu söylerken, zarar görmüş esnafın avukatı olacak? Bu konuda keşke bunu de söyleselerdi” dedi. 

POLİSE TEŞEKKÜR ETTİ

Polisin eylemlerin demokrasi içinde müdahale ettiğini söyleyen Uzunoğlu, “Polisimizi kutluyorum. Esnafımız, gençler bu olaylara mesafeli duruyor. Diğer bir sevindirici durum ise MHP ve diğer partiler uzak duruyor. Onlara teşekkür ediyoruz. Sabır ve sükunetle takip ediyoruz. Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Bu olaylar milletin duygularını yansıtmıyor. Hiçbir partilimiz karşı bir davranış sergilemeyecektir” dedi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751