banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Polis'in çarptığı Şeymanur, 3 ay yatakta kalacak

ARAÇTAKİLER SİVİL POLİS

Kaza, şehrin en kalabalık saatlerinde, yüzlerce kişinin önünde meydana gelmiş, okuldan çıkıp evine gitmekte olan genç kıza çarpan aracın aşırı hızlı olduğunu gören vatandaşlar tepki göstermişti. Sivil plakalı arıcı kullanan kişinin ve yanındaki iki kişinin sivil polis olduğu kendi beyanlarından anlaşılmış, polislerle vatandaşlar arasında tartışma çıkmıştı.

KALÇA KEMİĞİ KIRIK

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, şehrin içinde aşırı hız yaparak kazaya neden olan, daha sonra vatandaşlara kabadayılık yapan polis memurlarının kimliğini açıklamadı. Kazada yaralanan Şeymanur’un kalça kemiği ile sol bacağında kırık var. Genç kız, 3 ay yatağa mahkum kalacak, okuluna da gidemeyecek. Doktorlar kalıcı bir yara kalmayacağını tahmin ediyor.

DAVACI OLMADILAR

İzmit Karabaş Mahallesi Müneccim Arif Sokak Sakinler Sokak’ta oturan peyzaj ustası Şeref  Sarı ile Ömür Hanım’ın kızları olan  Şeymanur, “Kazanın nasıl olduğunu anlamadım. Zaten araba çarptıktan sonra bayılmışım” dedi. Sarı ailesi, emniyet yetkililerinin kendileriyle çok yakından ilgilendiğini, geçmiş olsun ziyaretine geldiklerini söylediler. Aile ve Şeymanur, davacı olmadı. Ancak kamu davasının sürmesini, sorumluların ceza almasını ve olayın örtbas edilmemesini istiyorlar.

kaynak: ozgurkocaeli.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826