banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

POLONYA BÜYÜKELÇİSİ, BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
 Polonya Büyükelçisi Mieczyslaw Cineniuch, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Misafir Büyükelçiyi, Başkan Vekili Zekeriya Özak karşıladı. Büyükelçi Cineniuch, bu yıl fuarlara katılım nedeniyle Kocaeli’ye gelmek istediklerini söyledi. Büyükelçi Cineniuch, “Ekim ayında fuar nedeniyle yine Kocaeli’de olacağız. Kocaeli, İstanbul’a giderken gördüğümüzden çok daha güzel. Türkiye ile ilgilenmemizin en önemli sebebi de 600 yıldır süre gelen dostluğumuz” dedi.

 

ÜRETİM YAPAN BİNLERCE TESİS

Kocaeli’nin Türkiye sanayisinin başkenti olduğunu ifade eden Başkan Vekili Zekeriya Özak da, kentte küçük, orta ölçekli ve uluslararası üretim yapan başta otomotiv sektörü olmak üzere kimya sektörü, petrokimya sektörü, demir ve çelik sektöründe binlerce tesis olduğunu belirtti. Başkan Vekili Özak, “Bu tesisler hem Türkiye içi, hem Türkiye dışı satış potansiyeline sahip firmalardır. Günümüz iletişim teknolojileriyle dünya artık küçük bir yer haline geldi. Bu uluslararası firmaların etkileşiminde Kocaeli’de nasibini alıyor. Dünyanın pek çok ülkesiyle Kocaeli kentindeki sanayinin bağları, bağlantıları ve ekonomik ilişkileri var” şeklinde konuştu. Ziyarette Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz da hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826