banner2779
banner2752
banner2750

POOMSECİLER HATAY YOLCUSU
  Taekwondo Türkiye Poomse Şampiyonası 13-17 Temmuz 2016  tarihleri arasında Hatay İlinde Yapılacaktır.

 

HATAY –ANTAKYAYA GİDECEK  TAEKWONDO GURUBU:

 

Körfez Uzakdoğu  Spor kulübünün,  Sporcularını, Körfez Belediye Gençler Birliğine transfer ederek büyük  bir transfere imza attı.Körfez Belediye Başkanı Sayın İsmail BARAN, İlçemizin ve ilimizin Medarı iftarı olan Teknik Direktör Aşkın KAHVECİ , Dünya ve Avrupa  şampiyonu Taşkın  KAHVECİ İlçemize büyük gururlar yaşatmış  kişileridir.Onları aramızda görmekten onur duyarız dedi.Aşkın KAHVECİ gerek taekwondo’da gerekse Kick Boksta, sayısız Avrupa ve Dünya şampiyonları yetiştiren hocamızdır.Taşkın KAHVECİ Taekwondo’da ve Kick Boksta Avrupa  ve dünya şampiyonu bir hocamızdır.Onların İlçemizde olmaları Körfez İlçesi olarak büyük bir şanstır dedi.

            Hataya gidecek sporcular:

1-      Selim Kaan ULUSOY

2-      Şevval YARAR

3-      Özge SARPER

4-      Aşkın KAHVECİ
2014- Balıkesir, 2015 Konya illerinde yapılan Türkiye Şampiyonasında 2 yıl peş peşe şampiyon olan, ve 2015 te Sırbistan’da Avrupa 2.si olan Aşkın KAHVECİ  hedefinin bu yılda Hatay’da yapılacak olan Türkiye Taekwondo Poomse şampiyonasında, şampiyon olup eylül ayında PERUDA yapılacak olan  Taekwondo dünya Poomse şampiyonasına gitmeyi hedeflediğini  söyledi.

Körfez Belediye Başkanı Sayın İsmail BARAN’a, başkan vekili İsa TAŞ ve Metin beye nazik davetleri için teşekkür etti. Antremanlarına  devam eden Aşkın Kahveci aynı zamanda eğitim verdiği sporcuları Poomse branşında elinden geldiğince yetiştirmeye  özen gösteriyor. Müsabık ve alt yapıdan sorumlu olan Taşkın Kahveci yeni şampiyonlar yetiştireceklerine inandığını belirtti. Aşkın hoca Taekwondo Poomse  takımını bir gün Körfez belediyesinde, bir günde güney mahallesinde Körfez Uzakdoğu Spor Salonunda belediye adına çalıştırmaya devam ettiğini söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751