Probiyotik Ana’nın Konukları Hiç Bitmiyor

Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş ile aynı zamanda Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin başhekimi de olan Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dt. Zehra Coşkun Salih işletmeyi ziyaret etti.

TRABZON HURMASI SİRKESİ

Buluşma sırasında işletme sahipleri Erol Kazma ile eşi Nagihan Kazma, konukları ile yakından ilgilendi. Kuş ve Salih, iş yeri ziyareti sırasında ballı alıç sirkesi ile antibakteriyel özelliğe sahip Trabzon hurması sirkesinden temin etti. Probiyotik Ana adlı iş yerine ziyaretler bununla da sınırlı kalmadı. Körfez’in tanınmış bir siması da Erol Kazma ve eşine konuk oldu.

ÖZEL TARİFİ VERDİ

AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkan Yardımcısı Erdal Durmuş da Erol Kazma ile iş yerinde bir araya geldi. Buluşma sırasında Erol Kazma, Durmuş’a özel kiraz sirkesi hakkında bilgiler verdi. Ayrıca boğaz enfeksiyonuna (farenjit) iyi geldiği belirtilen ballı alıç sirkesinden takdim etti. ayrıca farenjit için özel sirke çayının da tarifini kendisine verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817