banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

PROBLEM YOK, KÖRFEZ BELEDİYESİ VAR
 Bozuk Kaldırımlar Yerinde Tespit Ediliyor

Körfez Belediyesi, yıpranan kaldırımları onarıyor, Körfezlilerin estetik ve sağlam yaya kaldırımlarında rahatça yürüyebilmeleri için yoğun çaba harcıyor. Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri göz önünde bulunduran Körfez Belediyesi, bozuk kaldırım yerinde tespit ediyor arızalı kaldırımları ve bordür taşları yenileniyor. Körfez’in kaldırımlarına büyük çoğunluğu Kilit Taş, Bazalt, Küp Taş gibi çeşitli taşların döşendiğini belirten yetkililer, kaldırımlarda yıpranan taşların aynı türdeki yeni taşlarla değiştirilerek estetik yapının muhafaza edildiğini belirttiler.

Ekipler, Gelen Talepleri Karşılamak İçin Yoğun Çaba Gösteriyor

Olumsuz hava koşulları nedeniyle çalışmalarına ara veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepleri karşılamak için yoğun çaba gösteriyor. Her gün Körfez’in dört bir köşesine dağılan tamir-onarım-bakım ekipleri, çalışmalarını öncelikli olarak yayaların yürüyüş güvenliğini göz önünde bulundurarak sürdürüyor.

Bozulan kaldırımlar ve bordür taşlarının işlevini yitirip yitirmediği hususundaki değerlendirmenin Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülerek gerçekleştiğini ifade eden yetkililer, çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü belirttiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826