banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Profesör Sokak sokak anlatıyor
 Körfez CHP’nin Profesör Belediye Başkan Adayı Reşat Başar, her geçen gün tempoyu artırıyor. Başar, tüm mahallelerde esnafları dolaşmayı sürdürürken, bu kez sokak sokak proje kitapçığını dağıtıp, her fırsatta vatandaşlarla sohbet ediyor.

 

Dün  CHP ilçe başkanı Mehmet Miroğlu ile birlikte Körfez, Kuzey Mahallesinin altını üstüne getiren, ekipler haline broşürler dağıtan Başar, önüne çıkan vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Vatandaşların ilgisi Prof. Başarı bile şaşırtırken, Başar bıkmadan usanmadan onları dinliyor ve yapacağı hizmetleri anlatıyor.

 

Başar, “Körfez’in her tarafı dökülüyor. Mahallelerin ortak sorunlarının yanı sıra bizzat vatandaşları dinleyerek tesbit ettiğimiz çok sayıda özel sorunları var. Bunları programlaştırdık.  Sadece kentin fiziksel ihtiyaçları değil, işsizlik, ulaşım, sağlık, eğitim ve sosyal anlamda çok sayıda sıkıntısı var. Kuru gürültü, laf kalabalığı, boş sözler değil çözüm üretmek gerekiyor. Bu nedenle, burada iktidar olmak gerekiyor. Vatandaşların ilgisinden bunu bize verecekleri anlaşılıyor. Biz de vatandaşları mahçup etmeyeceğiz. Örnek bir şehir çıkaracağız ortaya”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826