banner2779
banner2752
banner2750

Proje Amacına Ulaştı

Kısa sürede toplanan yüzlerce oyuncak kolilendi ve Bursa İnegöl’e, projeyi başlangıç noktası olan Muammer Kavazoğlu’na gönderildi. Burada bakım ve onarımı yapılacak olan oyuncaklar bayram da ve bayram sonrasında ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşacak.

Körfezlilerin, başlatılan “Atma tamir olsun, çocuklara umut olsun” adlı projeye katkılarının çok olduğunu söyleyen Halise Cankesen Okan, sosyal medya hesabından da teşekkür ederek, gösterilen ilginin büyük olduğunu söyledi.

Halise Cankesen Okan paylaşımında, “Dün akşam itibariyle Atmaprojesi ‘ne destek amaçlı başlattığımız kampanyanın sonuna geldik. Tahminimden çok daha fazla katılım sağlandı. Küçük bir oyuncak dünyasının içinde gibiyiz.  Hissettiğim mutluluğu , içimdeki sevinci anlatmamın imkanı yok. Evimizde belki de hiç kullanmadığımız ya da kullanmayacağımız oyuncaklarla bir çok küçük yüreğe sevinç yüzlerine gülümseme olacağız. Bu süreç boyunca benimle birlikte çocuklarımızın kalplerine dokunmayı tercih eden ve destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim.  Böyle bir projeyi yıllar önce başlatmış ve bizim gibi binlerce insanında çocukların mutluluğuna vesile olmasını sağlayan proje sahibi Muammer Bey’e binlerce kez teşekkür ediyorum  Tekrar tekrar daha da çoğalarak destek sağlamak umuduyla.. ” diyerek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751