Protokol bu iftarda buluştu

Derince Yenikent Mahallesi Türköz Düğün Salonlarında gerçekleşen ve yine her iki salonun da tamamen dolduğu iftarda, Recep Öztürk, Hüseyin Öztürk ve Türközlü yöneticiler ilçe protokolünü, iş adamlarını, yerel yönetimi ve muhtarları ağırladılar.

İftar davetine, Körfez İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ferit Kır, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İlçe SKM Başkanı Ahmet Topuz ve ilçe yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve ilçe yönetimi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ilçe yönetimi, Yarımca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Körfez Lojistikçiler Dernek Başkanı Veysel Şenol, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli, Sevindikli Köyü Muhtarı Engin Öztürk, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Ardahan Akçakale Köyü Dernek Başkanı Taner Sarıçayır, Dünya Karapapak Türkleri Birliği Kocaeli Temsilcisi Tazebey Yaşin, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri, Körfezli iş adamları ve esnaf temsilcileri, Körfez Ticaret Odası Yönetimi ve Komiteleri ile davetliler katıldılar.

Daha önce de personele ve tedarikçi firmalarla iki kez iftar daveti veren Türköz ailesi, bu kez de ilk iftarlar gibi yaklaşık 3 bin kişiyi bulan davetli gurubu ile yakından ilgilendiler. Birlikte açılan oruç, yenilen yemek ve yapılan duaların ardından çay ve kahve eşliğinde sohbet edildi. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817