Protokol Gebzelilere konuk oldu

PROTOKOL TAM KADRO

Kent protokolünden Gebzeliler Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti. Başkanlığını Tolga Pekcan’ın yaptığı ve geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri 1. Mancarlı Pide Şenliği ile Gebzelileri Cumaköy’de buluşturan Gebzeliler Derneği lokalini ilçe protokolü ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel’in yanı sıra Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, belediye meclis üyelerinin katıldığı ziyarette, dernek çalışmaları hakkında sohbet edildi.

GEBZELİLİK BİLİNCİ

Dernek lokalinde gerçekleştirilen ziyarette kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 81 vilayetin kültürünün bir potada eridiği ortak bir Gebzelilik kültürünün oluşmasında ve  zaman içerisinde yerleşmesinde dernekçilik faaliyetlerinin önemli bir rol üstlendiğini söyledi. Dernek başkanı Tolga Pekcan ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Köşker, hemşeri ve kültür derneklerine desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı. Başkan Köşker’in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel ise konuşmasını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun selamlarını ileterek başladı.

ÖRNEK HİZMET BİRLİĞİ

Gebze’nin köyleri ve merkeziyle hak ettiği hizmetleri aldığını dile getiren Başkan Vekili Tuncel, “Büyükşehir Belediyemiz ve Gebze Belediyemiz örnek bir işbirliği sergileyerek kentimizi daha yaşanabilir modern bir şehir haline dönüştürüyor. Gebze’deki değişim ve gelişim bir çok ile örnek teşkil edecek nitelikte” dedi. Protokolün dernek ziyareti, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817