banner2779
banner2752
banner2750

PROTOKOL  KAI VAKFI'NDA

Ziyarete, Esentepe Mahalle Muhtarı Muhlis Soydaş ve Körfez Belediyesi Meclis üyesi Kadir Aydoğdu'da katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dele getiren Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, "Vakfımızı ziyarete gelen, geldiği günden bu güne, devletin varlığını, şefkatini ve gücünü halka yansıtan, herkesin ve herkesimin gönül adamı olarak kabul ettiği, Körfez Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Hüseyin Can Beyefendiye, İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Sayın Fikret Çetin Kale Beyefendiye, Esentepe Mahalle Muhtarımız Sayın Muhlis Soydaş Beyefendiye ve Belediye Meclis Üyemiz Sayın Kadir Aydoğdu Beyefendiye bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Hasan Hüseyin Can, ilçe protokolü olarak Körfez’de ki işadamları, STK’lar ve odaları ziyaret ederek, sorunları, talepleri tespit ettiklerini ve bu çalışmaların da devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751