PROTOKOL  ÖĞRENCİLER İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Tütünçiftlik sahilde Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda satılan biletlerle yüksek öğrenim gören öğrencilere yardım amaçlandığı için katılım beklenenin üzerinde gerçekleşti. Kahvaltıya, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve belediye başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, CHP İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, ilçe yönetimleri ve meclis üyesi adayları katıldılar. Salonda, STK olarak da Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Dernek Başkanı Yavuz Göğdemir, Kocaeli Karslılar Dernek Başkan Yardımcısı Eren Kazgan ve yönetimi, Taşköprü Birlik Spor Başkanı Orhan Tuna, muhtar adayları, STK yöneticileri de kalabalık guruplar halinde yer aldı.

Köğyar- Der başkanı Erhan Bilgiç, yaptığı açılış konuşmasında amaçlarının öğrenim görmeye çalışan öğrencilere yardımcı olmak olduğunu belirterek, “Burada güzel bir amaç için bir araya geldik. Bu anlamlı davetimize karşılık veren siyasi partilere, başkanımıza, aday adaylarımıza ve STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, her zaman STK’ların yanında yer alacaklarını söyleyerek, “Halkın yararına olan her çalışmanın yanında yer alıyoruz. Bu anlamlı çalışmayı yapan Erhan Bilgiç ve yönetimini kutluyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra desteklerinden dolayı İsa Taş’a, derneğe destek veren işadamlarına plaket verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817