PTT ŞUBESİ KAR ETMEDİĞİ  İÇİN KAPATILACAK MI?

Bu iddiayı öğrenen mahalle Muhtarı Sami Zorlu, kararın çok saçma olduğunu söyleyerek imza toplamaya başladı.

İddialara göre bankaların verdiği promosyonlar nedeniyle emeklilerin büyük bölümü maaşlarını PTT’den taşıdılar. Bunun üzerine kar edemez hale gelen PTT şubelerinin durumu gözden geçirildi ve bazı mahallerde ki şubelerin kapatılmasına karar verildi. Henüz resmen açıklanmayan karara göre de Hacı Osman Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi ve Körfezkent şubeleri için kapatma kararı alındı.

Dolaylı yoldan bu nu öğrendiğini söyleyen Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu, 16 bin 150 nüfusa sahip olduklarını söyleyerek, “Mahallemize üniversite kampüsü de var ve yakında 4 bin 500 öğrenci eğitim görmeye başlayacak. Mahallemizde tüm okullar var ve merkezi bir yerleşim yeri olarak gösteriliyor. Geleceğin yerleşim yeri olarak belediye tarafından açıklanan mahallemizde ki PTT şubesinin kapatılması çok kötü bir gelişme olur. Bunu duyar duymaz imza kampanyası için çalışmalara başladım. Valilik le de görüştükten sonra gelişmelere göre binlerce imza toplayıp ilgili makamlara iletecek ve şubenin kapanmasını engelleyeceğiz” dedi. Sami Zorlu, şubenin yer aldığı Bağdat Caddesi’nde ki binanın 900 lira kira ile tutulduğunu, mal sahibinin hizmetin aksamaması için yıllarca aynı fiyatta sabit kaldıktan sonra bu yıl 1250 liraya yükseltildiğini sözlerine ekledi.

Tepkisini ve duyurusunu sosyal paylaşım sayfasında da yapan Muhtar Sami Zorlu, “Hacı osman mahallesi muhtarlığımızdan mahalle sakinlerimize duyurulur çok değerli mahalle sakinlerim biraz önce bir körfez ptt müdürlüğünden bir haber aldım ve mahallem adına çok üzüldüm postanemizin mahalle ve şahsım adına çok üzüldüm postanemiz zarar ediyor bu sebebten dolayı postanemizin kapatılma kararı alınmıştır.beni bilgilendiren kişi ptt den maaş alan mahalle sakinlerinin bankadan promosyon almak için postanenin zarar ettiğinden dolayı kapatılma kararı alınmıştır dedi . Değerli vatandaşlarım sizlerin oyuyla

Seçilmiş bir muhtar olduğumdan dolayı bu kararı asla kabul etmiyorum her konuda muhtarınıza yardımcı olmanızı istiyorum bu kararı alan kişi ve kurumlara şunu söylemek istiyorum. Bu denli geniş ve kalabalık bir mahalleden postanenin kaldırılmasını reddediyoruz ve anlam veremiyoruz.

1.üniversite

1.fen lisesi

1.orta okul

1.ticaret lisesi

1.ilkokul

2.ana okulu

910 tane 65.yaşüstü mahalle sakinimiz. Bu postanemizin gitmemesi için sayın kaymakamımızdan sayın belediye başkanımızdan tüm siyasi partilerden seçilmiş meclis üyelerinden körfez basınından herkesin üzerine düşeni yapmasını arz ediyorum.

Sevgi ve

Saygılarımla

Mahalle sakinlerimiz `Muhtarına, Mahalene ve postahanene sahip çık” şeklinde seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817