Radar Gençliği, Gönül’ü başkan gibi karşıladı

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Yenimahalle Radar Gençlik Derneği Başkanı Enes Şerbet ve üyeleri ile buluştu. Meşaleler eşliğinde karşılanan başkan adayı Büyükakın ve Gönül için gençler tezahüratları ile coşku yarattı. Soğuk havaya rağmen katılımın yüksek olduğu programda başkan adayı Gönül’e Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın,  Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve İzmit Belediye Aday Adayı Zekeriya Özak, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Coşkulu programda ‘başkan’ sloganları ile karşılanan başkan adayı Gönül değerlendirmelerde bulunarak, “Bizler her zaman geleceğimiz olan gençlerimiz ile birlikte olacağız. İhtiyaçlarınızı yakinen takip edeceğiz ve çözeceğiz” dedi.

GENÇLERİN İHTİYAÇLARINI YAKİNEN TAKİP EDECEĞİZ
“Derneğinizin yapmış olduğu çalışmaları tebrik ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “Bizler her zaman geleceğimiz olan gençlerimiz ile birlikte olacağız. İhtiyaçlarınızı yakinen takip edeceğiz. Ben de iki erkek çocuk annesiyim. İnsan evladının, sevdiğinin yüzüne bakınca beklentisini ve ihtiyaçlarını anlar. Bizler de sizlere baktığımızda ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi görüyoruz. Gençlerin istihdamına yönelik istihdam merkezleri açacağız” diye konuştu.

GENÇLERE HER ZAMAN GÜVENİYORUZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Mesleği olmayan gençlerimiz var ise onları sertifikalandıracağız. Spor yapmak isteyenlere spor alanları konusunda yardımcı olacağız ve amatör spor kulüplerimize destek olacağız. İzmit’in gözbebeklerinden biri olan fuar alanını millet bahçesi yapacağız. Burada konser ve sinema alanları yapacağız. İstediğiniz sanatçıları sizler için getireceğiz. Gençlerin fikirleri ve istekleri her zaman başımızın tacı olacaktır. Sizlere her zaman güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

ALLAH HEYECANINIZI EKSİK ETMESİN
“Gönüllerin mimarı olmak için Sibel Hanım’dan başka iyi bir isim yok gençler” diyerek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “MHP İl Başkanımız Aydın Başkan, tüm teşkilatı ile birlikte başından sonuna kadar bu memleket ve beka davasına inandı. Ben hem Aydın Başkanıma hem de onun nezdinde tüm teşkilat mensuplarına bizleri hiç yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Allah heyecanınızı eksik etmesin gençler. Hepinize 10 gün boyunca uyumak yasak. Önümüzdeki her gün, sandıklar seçim kuruluna teslim edilinceye kadar durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

VERECEĞİNİZ OYLAR KENDİ GELECEĞİNİZ İÇİN
Büyükakın’ın ardından konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Gençler, sizin bu seçimlerde geleceğiniz söz konusu. İşi ehline teslim etmek amacıyla Tahir Bey’e ve Sibel Hanım’a vereceğiniz oylar aslında kendi geleceğinize vereceğiniz oy demektir. Eğer hayallerinize kavuşmak istiyorsanız adaylarımıza oy verin ki İzmit rantçılara gitmesin. Bizler ülkücüler olarak inandığımız için Büyükşehir’de Sayın Tahir Büyükakın, İzmit’te ise Sayın Sibel Gönül diyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817