banner2779
banner2752
banner2750

RAHVAN AT YARIŞLARI İHSANİYE KOŞUSU YOĞUN KATILIMLA SONA ERDİ

Yarışları izlemek üzere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Meclis Üyeleri Bayram Girgin, Vural Keskin, Yıldıray Çelik, Değirmendere Rahvan Atçılar ve Yetiştiricileri Kulübü Derneği Başkanı Osman Kalyoncu, ilçe halkı ve çevre illerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölcük Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi Koşu Parkuru’nda yapılan Rahvan At Yarışları İhsaniye Koşusu’na toplam 80 at katıldı. Her zaman olduğu gibi yarışlar yapılan duanın ardından başladı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan, at sahiplerinin ve atların rahatlığı için yapılan Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisi de her yönüyle katılımcıların hizmetinde onların rahat konaklayabilmelerine imkan sağladı. Yarışlar Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste Boy, Dörtlü Taylar, Üçlü Taylar, İthal atlar ve Köylü Dörtnal olmak üzere 9 dalda yapıldı.

Rahvan At Yarışları’nı izlemeye gelen vatandaşlar ve yarışçılara hitaben bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Gölcük’te, yöremizde bu spora önem veren çok insanımız var. Onların bu geleneksel sporumuza verdiği katkılar tartışılmaz. Bizde Belediye olarak dostlarımızın, hemşerilerimizin gönülden destekledikleri bu spora bir nebze olsun katkı koyalım istiyoruz. Bilindiği üzere sahamız ve konaklama tesisimiz mükemmel. Türkiye genelinde sadece İlçemizde her yıl 3 defa tertip edilen Rahvan At Yarışlarını organize ediyoruz. Sezonun son yarışı olan İhsaniye Koşusunu düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle uzaktan, yakından buraya teşrif eden tüm dostlarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.                                      

Nefes kesen yarışmalar sonunda dereceye giren atlar;

BAŞ ATLAR

  1. Ayvaz Çamdeviren
  2. Metehan Kölemenoğlu
  3. Bedri Canbey

BAŞ ALTI  ATLAR

  1. Adnan Burgaz
  2. Kadir Demiz

BÜYÜK ORTA  ATLAR

  1. İbrahim Karnıbüyük
  2. Hikmet Ürküt
  3. Adnan Burgaz

KÜÇÜK ORTA  ATLAR

  1. Mehmet Çavuşoğlu
  2. Ferhat Filiz
  3. Adnan Burgaz

4’LÜ TAYLAR

  1. Ferhat Filiz
  2. Vedat Yaman

3’LÜ TAYLAR

  1. Selahattin Güzel
  2. Adnan Burgaz
  3. Ufuk Tezgel

İTHAL ATLAR

  1. Mehmet Bacıoğlu

KÖYLÜ DÖRTNAL

  1. Engin Kesdoğan
  2. Engin Kesdoğan
  3. Erdal Acar

DESTE ATLAR

  1. Erdoğan Harman
  2. Ömer Faruk İlhan
  3. Bedri Canbay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751