Ramazan İftariyelikleri Kızılay Derince’den

Sivil toplum denildiğinde kentin en tanınan isimlerinden biri olan, mali müşavirlik mesleğinin en başarılı temsilcileri arasında yer alan Türk Kızılay Derince Şubesi’nin başkanlığı görevini sürdüren Hasan Malo, yeni bir çalışmaya imza attı. Kızılay Derince Şubesi olarak Ramazan ayını yoğun geçiren Şube Başkanı Hasan Malo, iftar saatinde vatandaşları yalnız bırakmadı.

MEMNUN KALDILAR

Aynı zamanda bir Kızılay gönüllüsü olan ünlü televizyon programcısı Müge Anlı tarafından tahsis edilen aşevi ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Malo ve yönetimi, hastanede yatan hastalar, yakınları ve kurum çalışanlarına iftariyelik ikramında bulundu. Kızılay Derince Şubesi’nin bu özel çalışması vatandaşlarca takdirle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817