banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

RAMAZAN, SEKA PARK’TA BİR BAŞKA GÜZEL
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşı denizle buluşturduğu Sekapark Ramazan Ayı’nda iftarını açmak için gelen vatandaşların akınına uğruyor. Açık havada çimenler üzerinde iftarlarını açan vatandaşlar Sekapark’ı dolduruyor.

 

UĞRAK MEKAN OLDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent halkının hizmetine sunduğu Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi iftarlarını açmak için misafir ediyor. Evlerinden getirdikleri iftariyeliklerle oruçlarını açan Kocaelililer sıcak yaz günlerinden sıyrılıp dinlenebildikleri bir gün geçirme fırsatı da buluyor. İftarın ardından aile büyükleri semaverlerde demlenen çaylarını yudumlarken, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

 

SEKAPARK BİR NİMET

İftarlarını yeşil ile mavinin bir arada yaşandığı ortamda yapma fırsatı bulan vatandaşlar ise çok memnun. Sekapark gibi bir mekanı hizmete sunduğu için çok teşekkür eden Kocaelililer” Oruçlarımızı açık havada, Körfeze nazır bir alanda açmak bizleri çok mutlu ediyor. Ailelerimizle beraber sık sık Sekapark’a geliyoruz. Ramazan Ayı da bizim için bir nimet. Ramazan Ayı’nda Sekapark bir başka güzel oldu bizim için” ifadelerini kullanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826