Ramazan Tuna "Güçlü Bir Yönetim Oluşturacağız"

AK Parti’de ilçe kongreleri ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Pandemi dolayısıyla iki kez ertelenen ve bir kez de tarihi öne çekilen kongrelerle ilgili olarak başkan adaylarının belirlenmesi ve yönetim kurullarında yer alacak isimlerin tespit edilmesi ile ilgili süreç devam ediyor. Özellikle başkan adayı sürecinin en hızlı şekilde işlediği Körfez teşkilatında görev için en güçlü isim olarak mevcut başkan Ramazan Tuna gösteriliyor.

ÇOKAN DA HEYETTE

İlçe teşkilatının 5 Eylül’de yapılacağı duyurulan 7. olağan kongresinde yönetim kurullarında yer almak isteyen kişiler arasında ise dün bir mülakat yapıldı. Mülakatı gerçekleştiren heyette ise il yönetim kurulunda yer alan ilçe koordinatörlerinin yanı sıra Halit Çokan, Ömer Efe ve Ertekin Akbulak ile Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna yer aldı.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞACAK

Dün gerçekleşen mülakatın ardından bir açıklama yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, “Kongremizde göreve seçilecek olan yönetim kurulumuzda bölgemizi tanıyan, iyi bilen, hizmet şuuru ile hareket edecek ve toplumu gerçekten kucaklayan isimlerimiz yer alacak. Bu konuda göreve talip olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. En doğru kararı alarak ilçe yönetim kurulu belirlenecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817