Ramazan Tuna’ya Aile  Desteği

Tecrübeli siyasetçi kongre sırasında ilçe başkanlığına da aday olmuş ancak Şener Söğüt seçilmişti. Başkan Yardımcısı olarak yönetimde görev alan Ramazan Tuna, Söğüt’ün belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa etmesi, ardından da vekaleten göreve gelen Selami Tanış’ın da meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu yapmasıyla İlçe Başkanı oldu.

Vekaleten Körfez İlçe Başkanı olan Ramazan Tuna zorlu dönemi başarıyla yürütürken, milletvekilliği için aday olan oğlu Orhan Tuna ve kızı Fatma Tuna Keser olmak üzere aile yakınları, Kocaeli Taşköprülüler dernek Başkanı Yasin Sönmez ve Yeni Yalı Mahallesi sakinleri duydukları mutluluğu gösterdiler. Ramazan Tuna’yı ziyaret eden yakınları başarı dileyerek, destek verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817