banner2779
banner2752
banner2750

Ramazan’da çocuklar  eğlenirken öğreniyor

Nasrettin Hocalı, Hacivat ve Karagözlü etkinlikler, çocuklara hem nasihat veriyor hem de güldürüyor. Körfez Belediyesi, Ramazan ayı ile orucu çocuklara sevdirmek, Ramazan ayının güzelliklerini onlara yaşayarak öğretmek amacıyla her yıl geleneksel olarak bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu seneki etkinliklerin adresi Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde gerçekleştirildi.

GÜZEL VAKİT GEÇİRİYORLAR

Çocuklar hem Ramazan ruhu yaşıyor hem de ‘eski Ramazanların’ güzelliğini tadıyor. Hafta boyunca Hacivat ve Karagöz ile doyasıya eğlenen ve eğlenirken de öğrenen çocuklar, düzenlenen çeşitli etkinliklerle de güzel vakit geçiriyor. Çocuklar özellikle bu hafta ‘kum sanatı’ gösterisini merakla izlediler.

ESKİ RAMAZANLAR…

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, neredeyse her gün bir etkinliğin bulunduğu Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki etkinliklere tüm Körfez halkını davet ettiğini belirterek, “Amacımız çocuklarımızın Ramazan ruhunu ve coşkusunu bilerek büyümeleri ve bu kültürü gelecek nesillere de taşımalarıdır. Etkinliklere özellikle çocuklarımız büyük ilgi gösteriyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751