Rastgele Ateşte 2 Kişi Yaralandı

Olay saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre Yavuz Sultan Selim mahallesinden kimliği henüz açıklanmayan 22 yaşlarında olduğu söylenen bir kişi caddeye çıkarak kavga ettiği tahmin edilen 4-5 kişilik bir gurubun arkasından ateş etmeye başladı.

CADDEDEN GEÇEN MEHMET ALİ YILDIRIM’DA YARALANDI.!

Bu sırada caddede bulunan Körfez Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırım kalçasına gelen kurşunla yaralandı. 2-3 el ateş eden şahıs arka sokağa girdikten kısa süre sonra tekrar geri döndü ve yine rast gele 4-5 el ateş etti.

Bu ikinci olayda da yine caddede bulunan Ekrem Gelturan adlı 48 yaşındaki şahıs ağzına ve bacağına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Olay sonrasında kaçan şahıs daha sonra polisin sıkı takibi ile yakalanarak gözaltına alındı. iki yaralı da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BAŞKAN ÖZTÜRK HASTAHANEDE

Öte yandan olayı duyar duymaz hastahaneye koşan Körfez esnaf odası Başkanı Yahya Öztürk ve Başkan Yardımcısı Hakan Tatlı yaralıları hastahanede ziyaret ederek Allah’dan acil şifalar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817