Recep Durul’a Önemli Görevler  Verildi.

Yönetici ve oda üyelerinin daha aktif olmaları ve tecrübeleri ile diğer üyelere de yol göstermeleri için başlatılan çalışmalar kapsamında Durulsan Fabrikası sahibi Recep Durul’a önemli iki görev verildi.

Körfez Ticaret Odası İhracatçılar Komisyonu Başkanı ve Oda Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevlerini alkan Recep Durul, toplantıda yaptığı konuşmada da hem görev arkadaşlarını tanıttı, hem de yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Recep Durul, ilçede faaliyette olan ancak ihracata yönelik çalışan ender firmalardan birisini yönetmenin tecrübesiyle, Körfezli iş adamlarına örnek olacak. İhracatçılar Komisyonu, bu anlamda Körfezli firmalara yol gösterecek ve ürettikleri ürünleri yurt dışına ihraç etmeleri konusunda teşvik edilecekler.

Toplantı öncesinde konuyla ilgili yapılan eğitim toplantısı sonrasında, ilçede ihracata yönelik çalışma yapabilen firma sayısının çok az olması dikkat çekerken, kurulan komisyonlarla bu sayının arttırılması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817