RECEP ÖZTÜRK;"BÖLGESEL AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ"

7 Ekim’de gerçekleşecek olan Körfez Ticaret Odası (KTO) seçimlerinde ilk resmi adaylık açıklaması bugün geldi. Türkoz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Derince Yenikent’te bulunan Türkoz Düğün Salonu’nda düzenlediği basın toplantısı ile başkanlığa aday olduğunu duyurdu.  Toplantıda KTO mevcut başkanı Sibel Moralı’nın da yer alması dikkatlerden kaçmadı. Moralı’nın Öztürk’e destek verdiği iddialarını güçlendirdi. 

BİRLİK MESAJI

Basın açıklamasının gerçekleştirildiğini alana giriş sırasında kapıda yer alan ‘Birlikte Başaracağız’ yazısı ile birliktelik vurgusu yapıldı. Ayrıca başkan adayı Recep Öztürk, kendisini yalnız bırakmayan sevenlerini kapıda karşılayarak, tek tek ilgilendi. İş dünyasına böyle bir dönemde büyük işler düştüğünü söyleyerek konuşmasına başlayan Öztürk, “Ülkemiz ve bölgemiz önemli bir süreçten geçiyor, bu süreçte en büyük görev ise, biz iş dünyasına düşüyor. Güçlü bir ekonomi, güçlü ülkeyi doğurur. Ekonomisi güçlü bir ülke, üretim ve farklı pazarlarda kabul görmesiyle oluşur. Aday olan tüm arkadaşlar olarak ortak hedefimiz, girişimciliği destekleyen, tüccar ve sanayicimizin çalışma alanını genişleten, proje ve faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bu hedefler doğrultusunda çalışma arkadaşlarımla beraber 7 Ekim Cumartesi Körfez Ticaret Odamızın  seçiminde adaylığımızı açıklıyoruz” dedi.

ÖZTÜRK : ODAMIZ ÜRETKEN OLACAK

Başkan seçildiği takdirde yapacakları projeleri de anlatan Öztürk, “Öncelikle odamızın teknolojik ve fiziki alt yapısını daha modern, daha kullanışlı ve daha fonksiyonel bir duruma getireceğiz.  Odamızı dinamik bir yapıya kavuşturacağız. Üyeleri adında daima soran, sorgulayan, kendini güncelleyen modern Türkiye’ye yakışır bir oda için el ele verip çalışacağız. Komitelerimizi sadece olması gerektiği için değil, meclisi fikirleriyle ve projeleriyle beslenen üretken bir duruma getireceğiz.  Oda üyelerimizin en büyük sıkıntılarından birisi de ara elamandır. İhtiyaç duyulan alanlarda ara eleman yetiştirilmesi için bölgemizde bulunan Meslek Liseleri, Çıraklık Okulları, Tematik Liseler ve üniversitelerle üyelerimizi bir araya getirip projeler üreteceğiz” diye konuştu.

ÖZTÜRK : BÖLGESEL AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ

Komitelerdeki aday arkadaşları nasıl belirlediğini anlatan Öztürk, “Vizyonu, misyonu olan liyakat sahibi insanlarla yürümeyi tercih ettik. Asla bölgesel ayrımcılık yapmadık ve hiçbir zaman yapmayacağız” ifadelerini kullandı. Recep Öztürk sözlerini Mehmet Akif Ersoy’dan okuduğu, “Girmeden tefrika bir millete düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez” cümleleri ile tamamladı.

Recep Öztürk kimdir?

1972 Elazığ Keban doğumlu. Aslen Gümüşhane’li olan Öztürk, evli 2 çocuk babası. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Öztürk, 20 yıldır mesleğini icra ediyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817