REİS DÖNER 'DE ZAM YOK !

6 ay önceki fiyat listesinin aynen devam edeceği 36. Şubede, sabah kahvaltısıyla başlayacak olan yemek yeme alışkanlığı gün boyu devam edecek.

Merkezi İstanbul’da olan Reis Döner’in 35. Şubesini hizmete sunan Yunus Zilif, kısa zamanda ilçede kahvaltı ve yemek için sayılı adreslerden birisi olacaklarını ve fiyatlarıyla da her keseye hizmet sunacaklarını söyledi.

Görkemli bir şekilde mehteran takımı gösterisiyle açılışı yapılan Reis Döner’in kurdelası açılış için İstanbul’dan gelen şirket sahibi Mehmet Mercan, Körfez Belediye Meclis Üyesi Fatih Fidan ve esnaf tarafından kesildi. Açılış öncesinde Kur’an okundu ve dualar edilerek iş yeri için bereket dilendi.

200 kilo döner dağıtıldı.

Görkemli bir açılışla hizmete başlayan Reis Döner’in açılışı sırasında 200 kilo döner vatandaşlara ve konuklara ücretsiz olarak ikram edildi. Döner dağıtılacağını duyan vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken özellikle gençler dürümlerini alarak ilk ikramdan faydalandılar. Yoldan geçen ailelere de döner dürüm ve balonlar dağıtıldı.

Ödüllü firma

Reis Döner Körfez Güney Mahallesi Şubesi’nde döner yapımında kullanılacak olan kırmızı etler Kayseri’den, tavuk etleri de İzmir’den özel olarak hazırlanan çiftliklerden, İslami esaslara göre kesilerek getirilip, halka sunulacak.

Kahvaltı 10 lira

Reis Döner’de, et döner, tavuk döner, köfte, pilav çorba halka sunulacak. Sabah saatlerinde ise 16 çeşidin yer aldığı serpme kahvaltı 10 liradan verilecek. Zam yapılmayan ve 6 ay önceki fiyatlarla ürünlerin sunulacağı Reis Döner’de, tavuk dürüm 7, et dürüm 12.5 liradan satılacak.

05.00 te hizmet başlayacak

Reis Döner şubelerinin sahibi Mehmet Mercan, en büyük farklarının hizmette olacağını belirterek, “Sabah 05.00’te iş yerimiz açılacak ve kahvaltı hazırlıkları yapılacak. Hizmet anlayışımız bu saatte başlayıp, kapanışa kadar aynı titizlikle devam edecek. Bizim anlayışımızda para kazanmak amaçlı iş yeri açılmaz, sabah çalışmaya başlarsınız müşteri ye hizmet ederken de esnaf selamlaşır, bir çay içer sohbet eder, kısmet zaten gelir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.