Reis Döner Gösterilen İlgiye  Teşekkür Etti

Açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan Reis Döner şirket sahibi Mehmet Mercan, Organize Müdürü Haydar Akdeniz, MHP İstanbul İl Yöneticisi Zafer Çalışır, AK Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Fatih Fidan, cadde esnafı ve vatandaşlara teşekkür ettiklerini söyleyen Yunus Zilif, “Halkın gösterdiği ilgi bizi fazlasıyla mutlu etti. İlk günden bu yana vatandaşlar Reis Döner’in tadı ve sunumunu çok beğendiklerini söylüyorlar. Bu sunumlara hafta içinde başlayacağımız kahvaltı günleri de eklenince ilgi kat kat artacaktır” dedi.

Reis Döner işletmecisi Yunus Zilif ilerleyen günlerde halkın sundukları tada alışmalarıyla et döner, tavuk döner, köfte ve benzeri çeşit ürünlerde alternatif olacaklarını da ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817