Rektör Hülagü’nün Acı Günü

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile birlikte 6 çocuk annesi olan Meliha Hülagü yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yummuştu. Anne Hülagü için bugün öğle namazına müteakip Yeni Cuma Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kent protokolünün geniş katılım gösterdiği törende helallik alınmasının ardından cenaze Bursa Osmangazi Hamitler Köyü Aile Mezarlığında toprağa verildi.

KENT PROTOKOLÜ CENAZE NAMAZINDAYDI

Cenaze törenine Vali Seddar Yavuz, Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, eski hakem Mustafa Çulcu, Tarihçi-Yazar Murat Bardakçı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, ilçe belediye başkanları, akademisyenler, dernek başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HER ÖLÜM ERKENDİR”

Cenaze namazı öncesi konuşan Rektör Hülagü, “Uzaktan yakından buraya teşrif eden değerli hazirun, değerli dostlar, bu hüzünlü günümüze iştirak ettiğiniz için hepinize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Her ölüm erkendir denir, hele anneler olursa bunu zaten söylemeye gerek yok. Bize hayatı, varlığı veren, sıkıntılı günlerimizde iman olan, hazreti kuran’daki emirlere ömür boyunca itaat etmiş bir mümin bir hanım. Dünyaya güzel gelip güzel gitmek güzeldir. Güzel giden bu hanıma hüsnü şahadetiniz için teşekkür ediyorum, sağ olun var olun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817