Rektörün önemli konukları
 Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne seçilen Profesör Doktor Sadettin Hülagü ve Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Profesör Doktor Ercüment Çiftçi, Körfezli iş adamı ve Galatasaraylılar Derneği Körfez Başkanı Ahmet Önal, Bilecik Polis Okulu Müdürü Mesut Çelebi, yine Körfezli iş adamı Abdullah Ataş, AKP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Durmuş ve Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Mustafa Çanakçı tarafından ziyaret edildiler.

Ahmet Önal tarafından organize edilen ziyaret turunda ilk olarak Rektör Profesör Doktor sadettin Hülagü ziyaret edildi. Yeni görevi için başarılar dileyen gurup, daha sonra da Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Ercüment Çiftçi’yi makamında ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817