banner2779
banner2752
banner2750

RENGİN'DE AĞIZ VE DİŞ KONTROLÜ

Ana Okulu’nun Yarımca Hacı Osman Mahallesi’nde yer alan okulunda gerçekleşen kontrolde, Tütünçiftli’te yer alan Özel Nova Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorlarından Dt. Berna Kağız Arslan konuyla ilgili miniklere bilgiler verdi.

Berna Kağız Arslan, minik öğrencilerin hem diş ve ağız kontrollerini gerçekleştirdi, hem de hazırladığı karnelere bilgileri işleyerek, ailelere önerilerde bulundu.

Kontrol öncesinde ağız ve diş bakımının nasıl yapılacağı hakkında da bilgiler verilen minik öğrencilere, daha sonra da diş macunu ve fırçası verildi.

Bu şekilde hem minik öğrencilerin bilinçlenmesi, hem da alışkanlık kazanmaları sağlanırken, uygulamadan veliler de çok memnun kaldılar. Uygulama okulda eğitim gören 30 öğrenci için gerçekleştirildi. Kontrol ve bilgilendirme sırasında Kurum öğretmenleri İlknur Çöregili, Gizem Düzgün, Elanur Dinçer, Hilal Yemişli ve Nevin Sunay Şahin ile Tuğrul Doğan Karagöz’de yardımcı oldular.

Program sonrasında da Dt. Berna Kağız Arslan’a katkılarından dolayı çiçek verilerek teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751