banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

REŞAT BAŞAR SEÇİM TURLARINI ARTTIRDI
 Yerel seçim tarihi yaklaşırken adayını erkenden belirleyen CHP Körfez’de seçim çalışmalarına hız verdi. Projelerini rahatlıkla halka anlatan Reşat Başar, gün geçtikçe umudunun arttığını söylüyor.

Seçim çalışmaları nedeniyle Tütünçiftlik Ağedere Caddesi’nde vatandaş ve esnaf ziyareti yapan Profesör Doktor Reşat Başar, gün geçtikçe khalkınkendilerine olan inançlarının arttığını belirtiyor. Reşat Başar, ziyaretleri sırasında vatandaşların kendilerine öok ilgi gösterdiklerini belirterek, ‘’Yerel ve genel politikada iktidar hükümetinin izlediği politikayı beğenmeyen ve hizmetlerden şikayet eden vatandaşlar alternatif olarak partimizi görüyorlar. Gün geçtikçe de bize ve projelerimize olan ilgi artıyor. Vatandaş bizi sığınacak liman olarak görüyor. Projelerimiz vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve beğeni görüyor. AKP’nin adayı belli olduktansonra projelerimizin tamamını daha açık olarak ortaya koyacağız’’ dedi.

Reşat Başar, her gün çalışmalarını daha da çok arttırarak devam ettireceklerini ve sonuç ta da Körfez Belediyesi’ni kazanıp CHP bayrağını belediyeye dikeceklerini söylüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826