REŞAT BAŞAR’A DANIŞMAN DESTEĞİ
 CHP Körfez Belediye Başkan adayı Profesör  Reşat Başar, seçim çalışmalarını her geçen gün artan tempoda yürütürken, Hoca’ya bir destekte kentin tanınmış ve çeşitli konularda uzmanlaşmış kişilerden geldi. Gönüllü olarak çok sayıda kişi Prof. Dr. Reşat Başar için Seçim destek gurubu adı altında bir ekip oluşturdular. Ekip, sosyal projeler ve halka ilişkilerde Başar’a danışmalık yapacaklar.

Destek gurubu ilk toplantısını yaptı. İl başkanı Yalçın Kuşkan, İl Başkan Başkan Yardımcı Semra Başlak,  CHP  İlçe başkanı Mehmet Miroğlu’nun da katıldığı toplantıda, Körfez projeleri, seçim çalışmaları, ihtiyaçlar, eksikleri ve işbölümleri masaya yatırıldı. İlçe başkanın açılış konuşmasının ardından konuşan il başkanı yalçın Kuşkan, Körfez ve Büyükşehir de seçimlerden başarıyla çıkacaklarını söyledi.

HOCAYA GÜÇ VERECEKLER

Körfez CHP Yerel Seçim Merkezi’nde biraya gelen ve Dr.Aykut Çelik, Av. Seydi Çelik, Mehmet Toker, Yücel Çiftçi,  Gürcan Ravalı, Nazif Korkmaz, Murat Erdoğan, Celal Kara, Mustafa Kemal Yılmaz, Ersin Kabagöz, Cengiz Acar, Kemal Aydemir, Cavit Dağdeviren, Sedat Çelik, Erdem Arcan, Ramazan Akgün, Serdal Gültepe, Yaşar Güleryüz ve  Ayten Kuşkonmaz’dan oluşan Seçim Destek Gurubu, seçim çalışmaları için projeler ve ihtiyaçları masaya yatırdılar.

Toplantıda konuşan CHP Körfez Adayı Reşat Başar,  Körfez için bugüne kadar ne Büyükşehir ne de körfez belediyesinin gündeme almadığı dev projeler hazırladıklarını,  ulaşımdan işsizliğe, yaşlılardan gençlere, sağlıktan çocuklara, konuttan, görsel kentleşmeye, kültür sanattan eğitime kadar çok sayıda mega ve destek projeleri hazırladık. Yakında kamuoyu ile paylaşacağız.”dedi.

Reşat Başar, gönüllü olarak görev üstlenen destek gurubu ile ilgili olarak da “  Her biri birbirinden tecrübeli arkadaşlarımızla seçim çalışmalarımız da ha güçlenecek. Gücümüzü sandıkta ortaya koyarak seçimi kazanacağız’’ dedi.

Nabi Yazıcı

Resim kod- Destek grubu: CHP Körfez’de Reşat Başar’a destek verecek olan grup, tecrübe ve görüşlerini ilettiler.

Kuşkan: CHP il Başkanı Yalçın Kuşkan, seçimlerden zaferle çıkacaklarını ve her geçen gün partilerine olan desteğin arttığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817