banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

REŞAT BAŞAR’A İLGİ ARTIYOR
 Yerel seçimlere 2 ay kala siyasi partilerin saha mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. CHP Körfez Belediye Başkan adayı Profesör Reşat Başar, bir yandan esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürürken, diğer yandan da gençlik ve kadın kollarının düzenlediği toplantılara katılarak ipi göğüslemeye çalışıyor.

Seçim çalışmaları sürdükçe ilk baştaki acemi siyasetçi izlenimini de üzerinden atmaya başlayan Reşat Başar, karşısında ilgili kalabalığı buldukça heyecan ve isteği de artıyor. Kalabalık gruplar halinde ziyaretlerini gerçekleştiren Reşat Başar, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde düzenlediği esnaf gezisinde ilgiyle karşılandı. Başar, inşaat işçileri, esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşları dinleyip sohbet ederek çalışmalarını sürdürdü. Sohbetleri sırasında, yapmayı düşündüğü çalışmaları anlatan Başar, çalışmalara başladığı günden bu yana izlediği çizgiyi bozmayarak yapamayacağı vaatlerde bulunmaktan kaçındı. Başar, ‘’İlçe halkı beni seçecekse bu şekilde seçsin. Yapabileceğim her çalışma için söz veririm, ama gerçekleşmeyecek vaatlerde bulunmam ve asla diğer aday arkadaşlarım hakkında aleyhte konuşmam. Benim hizmet anlayışım belli, ilçemin yaşanır bir hale gelmesi için var gücümle çalışacağım’’ diyiyor.

Başar, kadın kolları ve gençlik kollarının düzenlediği seçim merkezi ve kahvehane toplantılarında da bu çizgiyi koruyarak konuşmalarını yapıyor. Başar’ın, aşırı vaatlerde bulunmadan yaptığı seçim çalışmaları halkın kendisine olan ilgi ve güvenin artmasına neden oluyor. Gençlik Kolları’nın Yeni Yalı Mahallesi’nde düzenlediği toplantıda önce Fevzi Canbaz, daha sonra da Reşat Başar çalışmalarla ilgili bilgi verdiler ve 30 Mart’ta  belediyenin bir kez daha CHP’nin olacağı mesajını ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826