banner2779
banner2752
banner2750

REŞAT HOCA  KENDİ ELLERİYLE CAĞ KEBABI KESTİ

Dernek girişine hazırlanan cağ kebabı, Preofesör Doktor Reşat Başar’ın gelişi onuruna pişirilerek konuklara ikram edildi. İlçede siyasi arenada hızlı bir yükseliş gösteren CHP yönetimi ve adayları Reşat Başar, Erzurumlular tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Derneğe gelişi sırasında Başkan Yavuz Göğtürk ve yönetim tarafından kapıda karşılanan Reşat Başar, kurulan cağ kebabı tezgahını görünce dayanamadı. Cağ kebabı kesip konuklara ikram eden Başar, daha sonra derneğe geçerek kendisini merakla bekleyen hemşerilerine hitap etti

.BAŞAR : KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM

Başar,  CHP’ye olan ilgi ve güvenin hızla arttığını söylediği konuşmasında, kendisini evinde hissettiğini belirterek, ‘’Belediye başkanlığını kazandığımız da  ilçe halkına hak ettiği hizmeti kavuşturacağız. Erzurumlu hemşerilerimin gösterdikleri bu yakın ilgi beni daha da güçlendirdi. Körfez’de kalabalık bir aileye sahibiz ve bana vereceğiniz destekle seçimi kazanacağız’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751