Resimde Türkiye İkincisi İlimtepe İlköğretim

Merkeze uzak olması bir olumsuzluk olarak algılanan İlimtepe İlköğretim Okulu, kurulduğu günden beri, ilçede imza attığı yenilikler, projeler, farklı uygulamalar, sosyal etkinlikler, akademik ve sosyal-sportif faaliyetlerle kendinden söz ettirmeyi başardı.

731. SÖĞÜT ŞENLİKLERİNDE İLİMTEPE ADI

Türk milletinin en eski geleneklerinden olan ve Bilecik Valiliği tarafından bu yıl 731'incisi düzenlenen Ertuğrul Gaziyi Anma ve Söğüt Şenlikleri kapsamında “Osmanlı Tebaasının Ahenk İçindeki Yaşam Sırrı” temalı resim yarışmasında, İlimtepe İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencisi Mehmet TANRIVERDİ ile bu gururu katlayarak aynı eğitim öğretim yılı içinde Türkiye Birinciliğinin ardından bir de Türkiye İkinciliği elde etti.Resim kategorisi yarışmalarında diğer okullara geçit vermeyerek başarısının bir tesadüf değil devamlılık arz eden bir emek ürünü olduğunu ispatladı. Öğrenci, ödülünü Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz’ın elinden aldı. Minik öğrencini ailesi, Okul Müdürü Tamer TERZİ, okulun Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Mücella KAYA ile Serpil KAYALI da bu gururlu sevince ortak oldular.

Törene Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Türkmenistan heyeti ve yurdun dört bir tarafından gelen vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817