Rıfat Efe’nin cenazesi iş adamların buluşturdu
VASİYETİ ÜZERİNE
Kocaeli genelinde ve özellikle Körfez ilçesinde tanınan ve sevilen işadamlarından olan,  Körfez Ticaret Odası Başkanı olan Mustafa Efe’nin 98 yaşındaki babası Rıfat Efe, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Körfez Güney Mahallesi Sancak Caddesi No: 12 adresinde vefat eden 8 çocuk babası Rıfat Efe’nin cenaze töreni vasiyeti üzerine Doğantepe Merkez Camii’nde dün kılınan ikindi namazının ardından köydeki Azizağa Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda işadamı ve siyasetçi katıldı. Cenaze töreninde taziyeleleri Mustafa Efe ve kardeşleri kabul etti.
 
SİYASİLER VE İŞ ADAMLARI
KTO Başkanı Mustafa Efe’nin babası Rıfat Efe’nin cenaze töreni oldukça  kalabalık oldu. Siyaset ve iş dünyasını buluşturan cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, vali yardımcısı Ali Sözen, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez eski Belediye başkanı Erhan Yenilmez, AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş, İş adamı Recep Ekşi, Mustafa Ekşi, İbrahim Aracı, AKP Körfez İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Allak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya’nın yanı sıra Körfez, Derince ve İzmit’ten çok sayıda hemşerisi, dostları, iş ve siyaset dünyasından isimler katıldı. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise cenaze törenine çelenk gönderdi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817