RİTİM GRUBU YAZ TATİLİNDE
 Cumhuriyet Çocuk Parkı’ndaki Sanat Galerisinde haftanın belirli günlerinde prova çalışması yapan 25 kişilik grup, verdiği konserlerle büyük ilgi görüyordu. Grup üyelerinin Eylül ayına kadar tatil yapacağını söyleyen yetkililer” müzik, bireylerin ruhsal, duygusal ve toplumsal gelişimine katkı sağladığı gibi, dikkat ve konsantrasyonun artması, iletişim yeteneklerinin gelişmesine de olumlu etkileri oluyor. Bunun yanında bu çalışmalara katılan engellilerin, kendilerine olan güveni ve paylaşma duygusu ön plana çıkıyor. Dolayısıyla kendi sınırlarını aşıp ne kadar başarılı olabildiklerini fark ediyorlar. Gruba katılmak isteyenlere kapılarımız her zaman sonuna kadar açıktır. Engelli anne babalar, çocuklarını  ritim grubunun çalışmalarına gönderdiklerinde çocuklarındaki  gelişim ve değişimi çok daha iyi fark edeceklerdir” dediler.

 

AİLELER MUTLU

 

Çocukları için böylesi güzel bir etkinliğin kendilerine sunulmasından mutluluk duyan engelli aileleri de " engelli dostu belediye başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Ritim grubuna katılan çocuklarımız eskiye göre çok daha mutlular" şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817