Roman çocuklara toplu sünnet
 Roman çocuklara toplu sünnet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi roman açılımı kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalara devam ediyor. Roman Festivali, Roman Çalıştayı gibi çalışmalarla romanların kente entegre olmalarını sağlamayı hedefleyen Büyükşehir, roman çocukları da sünnet ettiriyor. Daha önce Kandıra’daki roman çocukları sünnet ettiren Büyükşehir bu kez de İzmit’te sünnet ettirilen 100 Roman çocuk için Sekapark’ta sünnet programı düzenleyecek.

LUNAPARK’TA EĞLENECEKLER

24 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan program saat 16.00’da Serdar Mahallesi’nden başlayacak olan yürüyüşle start alacak. Merkez Bankası ve Adalet Köprüsü’nden geçerek lunaparka gelecek olan burada aileleriyle birlikte eğlenecekler. Saat 19.00’da Sekapark’a gelecek olan Roman çocuklar ve ailelerini burada Akçakoca Mehter Takımı karşılayacak. Protokol konuşmalarının ardından program Sedat Uçan’ın ilahileriyle son bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817