banner2779
banner2752
banner2750

Roman Kadınlardan Gönül’e Sevgi Seli

 

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Mahalle Buluşmaları programında Kozluk, Serdar, Yenidoğan, Zabıtan, Gültepe, Gültepe Fatih ve Turgut Mahallelerinde ikamet eden Roman kadınlarla bir araya geldi. Şehit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi’nde şölen havasında gerçekleşen büyük buluşmada başkan adayı Gönül’e AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Kadınlarla buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ben buradan baktığımda sizlerin gözlerinden ve heyecanınızdan görüyorum ki bu iş Kozluk’ta, Serdar’da, Yenidoğan’da, Zabıtan’da, Gültepe’de, Gültepe Fatih’te ve Turgut’ta bitmiştir. Heyecanınız ve kalabalığınızla gücümüze güç, heyecanımıza heyecan kattınız. Sizleri çok seviyoruz.” dedi. Programın ardından bir süre sohbet eden Gönül, Roman kadınların istek ve önerilerini dinledikten sonra bölgedeki esnafları dolaştı. 

ROMANLAR SENİNLE GURUR DUYUYOR
Başkan Adayı Sibel Gönül ile buluştukları için mutlu olduklarını ifade eden kadınlar, el ele tutuşarak yapmış oldukları sevgi geçidinden Gönül’ü geçirerek salona kadar eşlik ettiler. Samimi anların yaşandığı programda kadınlar “İzmit sana yakışır, Romanlar seninle gurur duyuyor ve Sibel başkan nerede biz oradayız, İşte Sibel İşte can” sloganları ile salonu adeta yerinden oynattılar.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTINIZ
Buluşmadan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Ayaklarının altına cennet serilen değerli kadınlar, kız kardeşlerim. Ben burada baktığımda sizlerin gözlerinden ve heyecanınızdan görüyorum ki bu iş Kozluk’ta, Serdar’da, Yenidoğan’da, Zabıtan’da, Gültepe’de, Gültepe Fatih’te ve Turgut’ta bitmiştir. Heyecanınız ve kalabalığınızla gücümüze güç, heyecanımıza heyecan kattınız. Seçimlerimizin başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere tüm ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

VAKİT BİRLİK OLMA VAKTİDİR
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Vakit birlik olma vaktidir. Görüyorum ve inanıyorum ki bu birlik beraberlik, bugün burada siz kadınların gösterdiği dayanışmayla kurulmuştur. Allah sizlerden razı olsun. Ben bu şehrin bu mahallelerin yetiştirdiği ve bu şehre hizmet etme sorumluluğu olan bir kardeşinizim. Ben İzmit’e inanıyor ve güveniyorum. Ama en çok da kadınlara inanıyorum. Siz kadınlar bu işi yüreğinize ve aklınıza koyduğunuz zaman başaramayacağınız hiçbir iş olmaz. Bizler bu yola tevazu samimiyet ve gayret ile çıktık. Buradan size sözüm olsun. İzmit’te hiç kimseyi ayırmadan herkesin başkanı olacağız” diye konuştu.

DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ
“Bir kadın ve bir anne olarak hiçbir vatandaşımızı ayırmayacağım” diyerek sözlerine devam eden Gönül, “Her mahalleye eşit ve adil hizmet götüreceğim. Bir vatandaşımız derdim var dediğinde onları dinleyecek ve dertlere derman olacağız. Mahalle sakinleriyle hep birlikte sorunları tespit edeceğimiz mahalle meclisleri yapacağız” dedi.

İZMİT’İN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Açıklamalarının devamında Gönül, “Anneler çocuklarının mutlu, huzurlu ve güvende olmasını ister. Eğer kadın mutluysa, sağlıklıysa ve huzurluysa ailede sağlıklı, mutlu ve huzurlu olur. Onun için öncelikle kadınlarımızın sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmasını sağlayacağız. Çalışmak ve üretime katılmak isteyen kadınlarımızın ellerinden tutacağız. Bizler İzmit’i iktidarsız bırakmamak için çalışıyoruz. İzmit’in değerlerine sahip çıkacağız. Kocaelispor İzmit’in değerleridir sahip çıkacağız. Siz roman kardeşlerim İzmitimizin değerisiniz sizlere sahip çıkacağız. Gönülden gönüle köprüler inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751