banner2779
banner2752
banner2750

Romanlar coştu

Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu tarafından bu yıl  üçüncüsü düzenlenen Roman Festivali renkli görüntüler ile başladı. Romanlar kendileri için düzenlenen ve 2  gün süren festivalde gönüllerince eğlendi, değer görmenin mutluluğunu yaşadı.  Romanlar starını arıyor ses yarışması ardından önce Ümmiye daha sonra Ciguli sahne alarak romanları coşturdu

YEDİ KOCALI HÜRMÜZ 

Etkinlikler kapsamında hazırlanan ve Roman gençlerin rol aldığı “Yedi Kocalı Hürmüz”` oyun Sekapark`ta sahnelendi. Tiyatro oyununu Romanlar çok sevdi ve romanlar oyunu kahkaha içinde izledi. Daha önce hiç sahneye çıkmamış Roman gençleri rol aldı. Roman gençler oyunda performanslarıyla profesyonellere taş çıkardı. Başarıyla rollerini yapan gençler, Romanlar`dan büyük alkış aldı. 

ÜMMİYE ve CİGULİ KEYİF VERDİ

Festivalin sonunda ‘Romanlar`ın kraliçesi` Ümmiye konser verdi. Uçurtma Tepesi`ni dolduran Romanlar, alkışlar arasında sahneye çıkan Ümmiye`nin şarkılarıyla doyasıya dans etti, saatlerce yerinde durmadı. Sahneden tüm romanlara  teşekkür eden Ümmiye, Romanlar`a unutulmaz bir gece yaşattı. Ardından sahne alan Ciguli ise değişik müzik tarzı ve hareketleri gönüllere bir kez daha taht kurdu. Şarkıları ile romanları coşturan Ciguli romanlara teşekkür ederek sahneden ayrıldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751