banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Romanlar, KO-MEK ile meslek sahibi oluyor
  

 

Halk Üniversitesi KO-MEK, vermiş olduğu mesleki ve sanatsal eğitimlerinin yanında çeşitli alanlarda sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamaya da devam ediyor. Gerek kendi oluşturduğu projelerle gerekse çeşitli bakanlıkların, sivil toplum kuruluşlarının geliştirdiği platformlara eğitim desteği sağlayan KO-MEK, bireysel ve toplumsal gelişmenin önünü açıyor.

 

EĞİTİMLER BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İŞKUR, Romanlar Federasyonu ve Roman kadınlar Derneği işbirliği ile Roman İstihdam ve Mesleki Danışmanlık Ağı (ROMDA) kapsamında 25 kişiye kaynakçılık eğitimi vermeye başladı.

 

İLK DERS İŞ GÜVENLİĞİ

Kaynakçılık branşında eğitim almak için KO-MEK SEKA Kaynak Atölyesi’ne gelen roman gençler, teorik ve pratik olarak elektrik kaynağı üzerine çalışma yapmaya başladı. İş sağlığı ve güvenliği konusunda da eğitim alan kursiyerler ilk günden yeni bir meslek sahibi olmanın heyecanını yaşadılar.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Bugüne kadar yaklaşık 500 bin kişiye eğitim veren KO-MEK, yeni sezonda da yüzlerce farklı branşta on binlerce kursiyere eğitim vermeye hazırlanıyor. Bu eğitimlerden yararlanmak için kursiyer adaylarını www.komek.org adresinden başvuru yapmaya davet ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826