banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Romanlar’dan Gönül’e Tam Destek


“Sibel Gönül sizin ablanızdır, kardeşinizdir”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Serdar Mahallesi’nde yapmış olduğu halk buluşmasında, Roman vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Çağdaş Kültür Merkezi‘nde gerçekleşen büyük buluşmada başkan adayı Gönül’e AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Romanlar Konfederasyon Başkanı Ahmet Çokyaşar ve meclis üyeleri ve adayları eşlik etti. Buluşmada Romanlara seslenen Gönül, Bana sizleri sorduklarında, onlar benim öz kardeşlerimdir diyorum. Eğer sizlere de beni sorarlarsa hiç çekinmeden deyin ki ‘Sibel Gönül bizim ablamızdır, kardeşimizdir.’ Seçildikten sonra da bu hukukun gereğini yerine getireceğimden emin olun” dedi.

TEZAHÜRAT VE ORKESTRA ŞOVU
Başkan adayı Gönül’ün alana gelmesiyle başlayan “Romanlar seninle gurur duyuyor”, “İzmit sana yakışır”, “Sandıklar patlayacak”, “İşte Sibel, işte Sibel Can” kuvvetli tezahüratlar ve Gönül Orkestrası coşkunun dozunu daha da artırdı. Roman vatandaşlar, başkan adayı Gönül, salona girene kadar hiç durmadan yaptıkları destek tezahüratları ile adeta yeri yerinden oynattı. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle 31 Mart seçimlerine kenetlendiklerini söyleyen Romanlar, kararlılıklarını bir kez daha gösterdi.

31 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Erkan Aksoy, “Her zaman olduğu gibi 31 Mart’ta da sandıkları patlatacağız. Serdar’a sizin gibi Gönül ablamız yakışır” diye konuştu. Aksoy’un ardından düşüncelerini paylaşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “buradan yayılacak enerjiden, coşkudan ve sizlerin desteklerinden görüyoruz ki, 31 Mart gecesi Sibel Gönül başkanımız İzmit Belediye Başkanı olacaktır. Bizler Serdar’a inanıyoruz, sizler Sayın Aksoy’un da dediği gibi sandıkları patlatacak ve çok güzel neticeleri İzmit’e bırakacaksınız” şeklinde konuştu.

DESTEĞİNİZE ÇOK İNANIYORUZ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Serdar Mahallemizin gönlü güzel, yüzü güzel insanlarımızı saygı ve muhabbet ile selamlıyorum. İzmit’imizin bütün mahallelerinde yaşayan Roman kardeşlerimizi sizlerin değerli temsilcisi İzmir Milletvekili Cemal Bekle kardeşim ile ziyaret ettik. Sizlerin desteğine dün olduğu gibi bugün de çok inanıyoruz” dedi.

ROMAN HAVASI OYNAMAYA HAZIR MISINIZ?
Yılmaz’ın ardından konuşmasını yapan AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, “Bugün hep beraber tek yürek olup mahallenizde misafir olmaya geldik. Serdar Mahallesi’nde samimiyet ve sevgi gördüm. İşte bizim insanımız budur, yüreği zengindir. 31 Mart gecesi belediye başkanlığını aldığımızda, başkanımızla beraber Roman havası oynamaya hazır mısınız?” diye konuştu.

SİBEL GÖNÜL SİZİN ABLANIZDIR, KARDEŞİNİZDİR
“Kentimizin en canlı ve en sıcakkanlı mahallelerinden birisi olan Serdar’da bulunmaktan dolayı mutluluk duydum” diyerek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “17 yıldır yaptığımız çalışmalarda önce insan dedik. Çünkü bizim için aslolan insanımızın mutlu olmasıdır. Bunu yaparken de hiç kimseyi renginden, düşüncesinden, milliyetinden, yaşantısından dolayı ayırmadık. Bizler, karşılıksız sevmeyi, her şartta mutlu olmayı, hayata neşeli ve eğlenceli tarafından bakabilmeyi, siz değerli Roman kardeşlerimizden öğrendik. Bana sizleri sorduklarında, onlar benim öz kardeşlerimdir diyorum. Eğer sizlere de beni sorarlarsa hiç çekinmeden deyin ki ‘Sibel Gönül bizim ablamızdır, kardeşimizdir.’ Seçildikten sonra da bu hukukun gereğini yerine getireceğimden emin olun” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bakın burada Erkan Aksoy kardeşim var, inşallah meclis üyemiz olacak. Sorunlarınızı, isteklerinizi bizlere ulaştıracak. Bizlerde her zaman yanınızda olacağız. Sizleri tanıyorum, çünkü sizden faklı değilim. Beni sizlerden farklı kılan tek şey, üzerimdeki sorumluluktur. Bu sorumluluk; İzmit’te yaşayan tüm vatandaşlarımızın eşit ve adil bir şekilde hizmet alması ve insanca yaşayabilmesinin koşullarının oluşturulmasıdır. Gayretimiz bunun içindir. Sizler bize destek olduğunuz sürece her engeli aşacak, her oyunu bozacak, gerekli her hizmeti yapacak, gücümüzde, enerjimizde tecrübemizde var evelallah. Biz İzmit’in mahallelerinde büyüdük. Buraları iyi biliriz, sizleri iyi tanırız. Reçete hazır, tedavi hazır. Yeter ki yetki verin. Sizlerin terazisine güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826