ROMANLARIN ADAYI DA ABDULKADİR YILMAZ
 Geçtiğimiz akşam Yenidoğan-Serdar mahallesini ziyaret eden AK Parti İzmit İlçe Başkan adayı Abdülkadir Yılmaz, büyük bir çoşku ile karşılandı.

İzmit Belediyesi meclis üyesi ve Kocaeli Roman Dernekleri başkanı Erkan Aksoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının yapılacağı alana gelişinde çoşkulu bir kalabalık ile karşılana Abdulkadir Yılmaz’a toplantı salonuna kadar ellerinde meşalelerle Yenidoğan- Serdar mahallesinin sakinleri eşlik eti.

Kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan Ak Parti İzmit İlçe Başkan Adayı Abdulkadir Yılmaz, yine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Derdi hizmet olanın aşkı millet olur. Bu toprağın çocuklarıyız. Burada öleceğiz. Derdimiz hoş bir seda bırakmaktır. Sizler bu kentin en önemli yapı taşlarından olan değerli kardeşlerimizsiniz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir, sizin sevinciniz bizim sevincimizdir.” açıklamasında bulundu.

Ziyarete ilçe yöneticilerinden Halit Gedik, Selahattin Şengöz, Enver Korkmaz,Mehmet Ata Doğan, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Aksoy, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Aksoy, “Bizim Roman Dernekleri olarak tüm desteğimiz Abdulkadir Yılmaz’a dır.” diyerek Ak Parti İzmit İlçe Başkan Adayı Abdulkadir Yılmaz’a desteğini ilan etti.

 Gösterilen igliye teşekkür eden İlçe Başkan adayı Abdülkadir Yılmaz “Hayat bir siyasettir. Bizde içerisinde yer alıyoruz. Arkadaşlarımızla istişareler yaparak yola çıktık. Büyüklerimizin rızasını alarak, hayır dualarını alarak bu yola çıktık.” dedi.

Kongrenin tek aday ve tek liste ile yapılacağını belirten Yılmaz “Çift liste olması yönünde yola çıkmadık. Asla asi değiliz. Partimizi bölmek, insanları sen ben kavgasına sürüklemek derdinde değiliz. Bir çatı altında bu aile içerisinde bu hizmeti bizim daha iyi yapabileceğimizi düşündüğümüzden yola çıktık. Aktif olarak ilçe yöneticisi durumundayım. Benimle birlikte ilçe yönetiminde yer alan arkadaşlarımız büyüklerimiz vardır” açıklamasında bulundu.

 

Teşkilatımızla birlikte hareket ettiğini belirten Yılmaz “ Göreve gelmeleri halinde yönetimlerinde bir Roman yöneticimizde olacak. ” şeklinde konuştu.

Hayallerimizle geliyoruz, hedefimiz var diyen Yılmaz “Benim hayalim ise 102 mahallenin tek ses tek vücut olmasıdır. Bunu başarmak için projelerimizi hazırladık. İnsanlarımızı bölmeden, kimlikler üzerinden değil herkesin kucaklaştığı bir yapının oluşmasını istiyoruz. Hepimiz Ademoğluyuz. Yaradan bizi böyle görmek için yaratmıştır. Biz insanları kucaklayacağız. Siyasi partiler insanlara hzimet etmek için vardır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817