Ruken, Körfez’e gelin geldi

 

Körfez’li İş Adamı Cengiz Akkaya ile İpek Hanım çiftinin  Makine Mühendisi olan oğlu Necat Akkaya, uzun süredir nişanlı olduğu, Van ‘da ikamet eden  Sadet ile Serdar Bora  çiftinin kızları Kamu Yönetimi mezunu Ruken Bora ile Körfez Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde dünya evine girdi.


Uykum Organizasyonla yapılan düğün törenine bin beş yüz kişi katıldı. Katılanlara yemek, tatlı, dondurma ikramları yapılırken, çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı. Nikah şahitliklerini de Arzu Erdinç ile Yusuf Ayber Yaptı. Düğünün sağdıçlığını ve Toy Başılığını İş Adamı Şahin Çetin yaparken, düğüne katılan davetliler arasında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Av. Kocaeli Ali Haydar Gonca, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Büyükşehir Park Bahçeler Daire Başkanı Cenan Turan, iş adamı  Ali Çakır,  HDP il Başkanı İbrahim Ergin, Ahmet Kaya, Şahin Çetin, Nihat Geyik, Ahmet Can, Nusret Muslu,  Abdullah Kapçak, Salih Çakır, Abdulahgafur Demirkaya ve çok sayıda işletmeci ile esnaf katıldı. Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan mazeretleri nedeniyle çelek ve telgrafla çifti kutladılar. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde doğu yöresinin solist sanatçısı Aram Serhat konuklara eğlenceli saatler yaşattı. Düğünden sonra genç çift balayı için Fetiye’ye gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817