Rukiye Teyzenin İsteği Yerine Geliyor.!

Göreve geldiği günden bu yana Körfez halkı ile kurduğu samimi diyalog ile bilinen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Atalar Mahallesi’nde yaşayan bir teyzemizin de talebini yerine getiriyor. Mahallede kendisi ile sıcak bir sohbete giren ve aynı zamanda gazi kızı olduğu öğrenilen Rukiye teyze, Söğüt’ten Yarımca sahilde bulunan Anıt Park’ın bakımı ve yenilenmesini talep etti.

PROJEDE HER ŞEY VAR

Talebin yanı sıra 33 bin metrekarelik bir alanda Anıt Park’ı yeniden projelendiren Söğüt, “Çalışmalara en kısa sürede başlayacağız. Anıtpark Şehit Nazım Ateş Parkı ilçemize çok yakışacak” dedi. Projede otopark alanları, seyir terasları, etkinlik alanları, çocuk oyun grupları, sosyal donatılar ve dinlenme alanları bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817