Rus gemisinden kalaşnikof çıktı!
EMNİYET Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Rusya’dan ilimize hurda getiren ve İzmit Körfezi’nde demirli bulunan bir gemide kaçak silah olduğu ihbarı üzerine önceki gece ani baskın düzenledi. Sahil Güvenlik Ekiplerinin de katkı verdiği operasyon kapsamında polis, sabah saatlerine kadar aramalarda bulundu.
 
2 ADET KALAŞNİKOF
Yapılan aramalar neticesinde geminin makine bölümünde 2 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silah, 2 adet bu silahlara ait seyyar dipçik, 2 adet şarjör, 1 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Malzemeler ile birlikte M.Y., Ö.U., A.T., M.G., M.S., O.A., Y.A. ve H.N adlı şahıslar gözaltına alındı.
 
SİLAH KAÇAKÇILIĞI
Gemide tayfa olduğu belirtilen 8 zanlıdan A.T, M.G.M.S., O.A.,.Y.A.,  ve H.N. alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken daha öncede aynu suçtan sabıkaları olduğu iddia edilen M.Y. ile Ö.U. polisteki işlemlerinin ardından “Uluslararası silah kaçakçılığı yapmak” suçlamasıyla Kocaeli Adliyesi`ne sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817