Saadet aylık Divanını yaptı
 Saadet Partisi Körfez aylık yapılan İlçe divanını Körfez Sorumlusu Ünal Aktaş  İlçe Yönetimi, mahalle başkanları, Gençlik yönetimi İstişare heyetinin de katıldığı toplantıyı ilçe binasında gerçekleştirdi.

Katılımın yüksek olduğu toplantıda bütün birim başkanları ve Mahalle başkanları  bir ay içerisinde yapılan çalışmaların raporlarını sundular.
Gazi Ahmet Hüseyin’e Rahmet
Konuşmasına Prof.  DR Necmettin Erbakan’ın En Yakın dostlarından Pakistan Cemaati İslaminin Lideri Gazi Ahmet Hüseyin’in vefatı kendilerini üzdüğünü söyleyerek başlayan Recep Sarıdoğan. Milli Görüş Camiası adına Merhuma Allahtan Rahmet bütün Müslümanlara başsağlığı diliyorum dedi.

Saadet adeta seferberlik varmışçasına çalışıyor
Saadet Partisi teşkilatları olarak bütün teşkilat mensuplarımızı harekete geçirmek, Mahallelerde yapılan çalışmaları en seviyeye çıkarmak için bütün teşkilatlarımızla adeta seferberlik varmışçasına çalıştıklarını söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan  Maddi, manevi her şeyini ortaya koyan Hanım Komisyonlarımızdan Gençlik teşkilatına kadar bütün teşkilat mensuplarımız taktire şayan çalışmalara imza atmaktadır dedi. Bizim ne Müteahhidimiz, ne Milletvekillerimiz ve nede belediye başkanlarımız var bütün emeğimiz alın terimiz ve Helalinden harcanan para dır diyen Sarıdoğan milletimiz bizleri tanımalı bu kötü gidişe dur demek için bizim saflarımıza katılarak çalışmalarımıza destek olarak  saflarımıza katılmasını  istiyoruz dedi.
Yüzüne Övülen Arkasından sövülen siyasetçi olmadık
Bizler hiçbir zaman Saadet camiası olarak milletimizin yüzünü güldürmüş onları asla aldatmadıklarını söyleyen Recep Sarıdoğan biz asla yüzüne övülen arkasından sövülen siyasetçi olmadıklarını ve milletimizin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaptıklarını söyledi. Kendilerinin  körfez  ilçede   Edepli, Kaliteli, Alnı açık yüzü ak siyaset yaptıklarını, Körfeze hizmet sevdası olanlar, yeniden körfez halkının yüzünü güldürmek isteyen herkesi Saadet Partimizin saflarına bekliyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817