banner2779
banner2752
banner2750

 Saadet Dolu Dizgin

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı aylık ilçe divan toplantısında 2009 Darıca Belediye Başkan adayı Yusuf Demiri Misafir etti.

 Kibirli ve İki Yüzlülere Ders verme zamanı gelmiştir

Bütün Teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu ve İl Müfettişi Ünal Aktaş’ın da katıldığı Aylık Çalışmaların değerlendirildiği Divan toplantısında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Recep SarıdoğanBu iktidarın yetkilileri siyaseti kirlettiler, siyasetçiye güveni sarstılar, koltukta kalmak adına her şeyi mubah kılarak haram helal kavramını unutturdular dedi. Körfez belediye  başkanının karşımızda rakip göremiyoruz demesini eleştiren Recep Sarıdoğan Başbakanın sırtında seçim kazanarak babalarının çiftliği gibi Körfezi yağmalayanlar kerameti kendilerinde zannediyorlar ama 2014 seçimlerinde Körfez halkı gayri meşru işler yapan bu kibirli ve iki yüzlülere bir ders verecektir dedi. İnşallah bu olumsuzluklar ve haksızlıklar Saadet Partisinin iktidarıyla sona erdireceğiz diyen Sarıdoğan Gelin 2014 Seçimlerinde Körfezi yeniden İmar edecek Kadroları iş başına getirelim dedi.

Belediye Başkanları Kiracı olabilirler

Daha Sonra Kürsüye gelen Darıca 2009 Belediye başkan adayı Yusuf Demir Bu iktidarın belediyeleri Sanatçılara, Türkücülere, Çiçeğe, reklama verdiği paraların vatandaşımıza yapılacak hizmetlere engel olduğunu bununla birlikte belediyelerin borç batağı sürüklendiğini söyledi. Üretimin yerini resmen tüketim ekonomisine ve Eğlence sektörünü körüklediğini söyleyen Yusuf Demir iktidar belediyeleri batıyor yarın belediye binalarını satarak içerisinde kiracı olurlarsa şaşırmayın dedi.

Belediyeleri iflastan kurtarmanın çözüm ve çaresinin Saadet Partisinde olduğunu söyleyen Yusuf Demir Saadet partisinin Geçmişini ve Gelecekte yapacakları hizmetleri halkımıza bu seçimlerde çok iyi anlatmalıyız diyerek halkımızın bu seçimde çok dikkatli tercih yapması gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751