Saadet Gençliği Toplandı

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz salı akşamı ilçe binasında gerçekleştirilen toplantının gündeminde 6 ocak pazar günü Gaziantep İstasyon meydanında saat 12.00’de  yapılacak olan “ne füze,ne gözyaşı” mitingi vardı.

İslam coğrafyasının tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıya olduğunu söyleyen Saadet partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Günler;

“Malatya’mıza yerleştirilen füze kalkanlarına, Kahramanmaraş’ımıza, Gaziantep’imize, Adana’mıza yerleştirilecek patriotlara, ülkemize gelecek yabancı askerlere, ülkemizin içerisine çekilmek istendiği savaşa hayır diyoruz. Türkiye'nin Nato'dan patriot füzesi talebinde bulunmasının, Suriye'den gelecek olası saldırılar için mi yoksaİran'a yapılacak saldırılardan terör devleti İsrail'i korumak için mi olduğunun cevabını almamız gerekiyor. "Nato, bugüne kadar hiç bir İslam ülkesinde mazlumdan yana olmadı. Nato, kendisini İslam düşmanı olarak seçmişken, Türkiye gibi nüfusun yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede böyle bir sistem kuruyorsa, bu bizim için zillettir. Şöyle bir baktığımızda, arkamızda Avrupa Birliği, Amerika, Fransaİsrail ve Nato var. Karşımızda da Filistin, Irak, İran ve Suriye, yani kardeşlerimiz var. Müslüman’ı, Müslüman’a düşman edecek sözde böyle bir savunma, özünde saldırı sisteminin kurulması kesinlikle vahim sonuçlar doğuracaktır. 40 yıldır Erbakan hocamızdan Siyonizmin hiç bir taşın altını boş bırakmayacağını öğrendik. Elbette her işin ucu sonunda İsrail'e dayanıyor diyemeyiz. Ama her kaldırdığımız taşın altında İsrail var. "Irkçı emperyalizm, büyük Ortadoğu projesi kapsamında 22 İslam ülkesinin sınırlarının değiştirilmesini hedeflemektedir. Hiç şüphesiz bu işgal sürecinin nihaiyi hedefi Türkiye’dir. Ülkemizin aynı zamanda NATO toprağı olduğu bahanesiyle başta Kahramanmaraş olmak üzere Gaziantep ve Adana illerimize patriot füzeleri yerleştirilecektir. Bölgemiz büyük bir savaşın eşiğine getirilmiştir. Bu yaşanan gelişmeleri ve yanlışlıkları protesto etmek amacıyla ne füze, ne gözyaşı mitingine katılmak üzere 5 Ocak cumartesi akşamı saat 18.00’de Gebze’den hareket edeceğiz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817