Saadet  Kandıra'da Başkan Ramazan Arslan

2011’den itibaren Partisinin ilçe başkanlığını görevinde olduğunu ,Bu süreç içerisinde mahalle mahalle köy köy dolaşarak çalışmalarına devam ettiğini dile getirdi.

‘’2011 den bu yana Partimiz bu anlamlı ve bir o kadarda sorumluluk getiren bu görevi omuzlarımıza yükledi. Biz de elimizden geldiği kadar bu görevin gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Siyaset çok gergin, kutuplaşmanın kamplaşmanın olduğu bir ortamda herkes ile kucaklaşmaya kardeşliğimizi pekiştirmeye olan ihtiyacımız, her zamankinden daha fazla bir şekilde tezahür etmektedir.

Kongremize uzaktan yakından katılan bütün dava kardeşlerime aynı zamanda Kandıra’mızda kardeşlik içinde siyaset yaptığımız diğer siyasi parti ilçe başkanlarıma Meclis üyelerimize en içten teşekkürlerimi sunuyor Kongremizin başta Kandıra’mız olmak üzere tüm Kocaeli ’ye  hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.’’

İl Başkanı Zafer Mutlu iktidarın

Seçim Kaybetmekten Değil Makamlarını Kaybetmekten Korktuklarını  ifade etti.

Hani yoksulluğu ve yolsuzluğu ortadan kaldırmak için gelmiştiniz. Şu an Türkiye her zamankinden daha çok Yolsuzluk ve yoksulluğun arttığı bir ülke haline gelmiştir. İktidardan düşmeyi sanki bu ülkenin başına gelebilecek en büyük felaket gibi göstermeye çalışanlar aslında kaybedecekleri makam ve mevkilerin Derdine düşmüşlerdir. Bu kadim millet geçmişinde her türlü sıkıntıyı nasıl aşmayı bilmişse Allah’ın izniyle bunu da aşacaktır.

Siz daha fazla gölge etmeyin başka ihsan istemez.’’

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, ekonomik sıkıntılara dikkat çekti.

Yetkililerin sorunları, ekonomik sıkıntıları görmezden geldiğini ifade eden  Doğan, “Türkiye’nin dolara endeksli borcu 450 milyar Dolar. 450 Milyar Doları biz Dolar olarak ödeyeceğiz ama Türk Lirası olarak kazanacağız. Değer kaybı 3.8’i 450 milyar ile çarptığımız zaman borcumuz dolar olarak yerinde durduğu halde ama TL olarak borcumuz ne kadar arttı demektir, 1 Trilyon 700 milyar lira borcumuz arttı demektir. Kocaeli’nde 588 bin hane var. Kocaeli’yi 13 defa yeninden sıfırdan inşa ederiz bu parayla.

Dolar yükselince devletin borcu yükseliyor.

Devletin yükselen borcunu vatandaş olarak biz ödüyoruz

Bakın dolar arttığı zaman ne oluyor. Bunu vergilerimizle millet olarak biz ödeyeceğiz”

Sen tercihini Faiz döviz ve borsadan yana kullanırsan dış güçlerin oyuncağı doların oyuncağı olursun.

Sen tercihini yatırım istihdam ve üretimden yana olursan dolar senin oyuncağın olur.

Erbakan Hocadan ayrılırken faiz dünya gerçeği dediğin için ayrılmadınız mı ?

Türkiye Günlük 500 Milyon TL faize Para veriyor !

2022 bütçesine göre de 240 milyar faiz ödemesi için ayrıldı. Bu da demek oluyor ki günlük 660 milyon TL!’’

Bütün bu sorunları hep beraber ortadan kaldıracağız

Saadet Partisi önümüzdeki ilk seçimde 20 yıldan ders almış, diğer bütün siyasi partilerle beraber iktidara gelecek ve Türkiye’yi normalleştirecektir.

Herkesin kendini güvende hissettiği bir Türkiye inşa edeceğiz.

Kadın ile erkeğin Türk ile Kürdün, Çerkez  ile Lazın Müslüman ile Hristiyan’ın  çocuk ile yaşlının aynı derece kendini güvende hissedeceği bir Türkiye inşa edeceğiz.

Biz Saadet Partisi olarak şuna inanıyoruz.

Bu ülkede yaşayan herkes bu ülkede var olan tüm nimet ve haklara ortaktır. Devletin görevi ise herkesi bu nimet ve haklardan adil bir şekilde faydalanacak temin edecek sistemi kurmak ve işletmektir.

İktidarlar Ülkenin Sahibi değildirler!

Eğer bu sistemi kurmayıp işletmeyen iktidarlar vatandaşına zulm eder.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817