Saadet Körfez bina Giydirmelerine başladı
 Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında, yapılan çalışmalar ve etkinlikler gözden geçirildi. Toplantı sonrasında, çalışmaların hızlandırılması ve ev ziyaretlerinin başlatılması, seçim bürolarının açılması ve mevcut binaların giydirilerek seçime hazırlanması kararlaştırıldı.

Körfez İlçe Teşkilatında toplantı salonunda bir araya gelen parti yönetim kurulu, İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan nezaretinde yapılan çalışmaların raporlarını sundular. Sunulan çalışmalarda, mahalle başkanlarının çalışmaları, ziyaretler ve yapılması düşünülen çalışmalar yer aldı. Bu arada Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç’ün Körfez ziyareti ve sonuçları anlatıldı.

Yapılan görüşmeler ve raporların incelenmesinden sonra yeni etkinlik programları belirlendi. Belirlenen programlara göre, mahalle çalışmalarına ve ev ziyaretlerine ağırlık verileceği belirtilirken, seçim bürolarının açılması, giydirilmesi için de faaliyete geçilmesi kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817