Saadet Körfez de Finişe az kaldı

Saadet Körfez de Finişe az kaldı

Belediye Başkan Aday Adayı belirleme çalışmalarına mahallelerde aralıksız devam eden Saadet Partisi Körfez İlçe başkanı Recep Sarıdoğan ve ekimi Esentepe Mahallesinde temayül yoklamasını yaptı.

Yavaş Yavaş siyasetin ısındığı Körfez ilçede bütün partilerde olduğu gibi Saadet Partiside Körfezde yarıştan kopmamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. ÇalışmalarınaEsentepe mahallesi ile devam eden Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı İlçe Başkan Recep Sarıdoğan Teşkilat Başkanı Mehmet Ali Tahtalı Stk Başkanı Süleyman Duman, Tanıtım Başkanı Necip Özkan, Geçen Aylarda Partiye Katılan Körfezin sevilen Köklü Ailelerinden olan HasbiKök çamla birlikte kalabalık bir katılımla temayül yoklamasını icra etti.

Mahallelerde yapılan temayül yoklamalarında sona gelindiğini söyleyen İlçe başkanı Recep Sarıdoğan Mahallelerde yapılan çalışmanın ardından öne çıkan Belediye Başkan aday adaylarını Genel bir istişare ile İl Başkanlığına verileceğini söyledi.

Saadet Körfez Donanımlı bir kadro ile çıkacak

Şu ana kadar öne çıkan aday adaylarının 5’i bulduğunu söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Körfez halkının karşısına en iyi en donanımlı bir kadro ile çıkarak oy isteyeceklerini, Körfezi yeni ortaya koyacağımız projelerle Kocaeli’nin en gözde ve yaşana bilir bir ilçesi yapacaklarını söyledi.

Efsane Hizmetler yapmağa geliyoruz.

 Körfezi üç beş kişinin keyfine göre değil bütün körfez halkının görüşlerini alarak onlarla istişare ederek yöneteceklerini söyleyen İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan geçmişte bu milleti hiç aldatmadıklarını verdikleri  bütün sözlerin arkasında durarak Milli Görüş belediyeciliğinde efsane hizmetler yaptıklarını 2014 seçimlerinde Körfezde seçimleri kazanarak yeniden gece gündüz çalışarak efsane hizmetler yapacaklarını söyledi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemalettin 10 yıl önce

yav bakmayın bunların yoklama yaptığına. adayları şimdiden belli bunların göstermelik yapıyorlar. iki üç tane adayları var bunların bi maşallah söğüt bi recep sarıdoğan bide genç başkanları vardı can bozlan diye üçünden biri. ama inşallah akıllılık ederlerde canı gösterirler genç eli yüzü düzgün bir aday göstermiş olurlar ama nerdeeeee :):):) bunlar gençlere yol vermezler

banner2817